Rod suppe
Indsendt af : Jeanette Indsendt : Red : |
|
|
Pil og hak løg og hvidløg.
Vask og skræl gulerødder, selleri, persillerod og kartofler, og skær dem i tern. Skyl og rens porren, og skær den i ringe. (Gem den grønne porre-top til pynt.) Kom smørret i en gryde og smelt det. Kom alle grønsagerne i gryden. Rør og sauter grønsagerne i 5 min. Kom laurbærblad og bouillon i gryden og rør. Kom låg på og kog suppen i 20 min. Fjern laurbladet fra suppen. Blend suppen, lidt af gangen. Kog suppen i yderligere 1 min. Smag til med salt og peber. Tips: Til pynt: Den grønne porre-top. 1. skyl porre-toppen og skær den i meget tynde strimler. |
|
Opskriften er vist 6657 gange,
og udskrevet 87 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne