Frikadeller med bagepulver
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Fryseegnet : ja Indsendt af : Fisker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løget blændes eller hakkes fint og blandes med kød, æg, bagepulver, salt og peber. Bouillonterningen opløses i det varme vand der afkøles og hældes i farsblandingen, det hele røres længe og grundig helst med mixer eller røremaskine.
Til sidst hældes melet i og der røres igen til man får en fast fars, der kan justeres med mel og vand hvis farsen ikke har den ønskede konsistens, bagepulveret giver en dejlig fast og svampet frikadelle. Farsen formes med en ske og lægges på en meget varm pande med en blanding af olie og margarine. |
|
Opskriften er vist 30350 gange,
og udskrevet 320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne