Kalkun i det grønne

Kalkun i det grønne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4-500 g.reelt kalkunkød
1 hakket løg
1-2 kvisterosmarin
1-2 fedhvidløg
0.5 dl.oliven- eller vindruekerneolie
500 g.sølvbede, kinakål eller spinat
4-5 godt modne tomater
1.5 dl.bouillon (terning)
1 dl.rødvin
0.5 dl.hakket persille og purløg
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 kartofler eller pasta
 
Opskrift:
Skær kalkunkødet i lillefingertykke strimler. Svits det sammen med løg, rosmarinkviste og pillede, delte hvidløgsfed i olien i en dyb pande. Tag panden fra varmen. Skær sølvbede, befriet for strenge, kinakål eller spinat i smalle strimler. Kom det i panden sammen med tomater og svits kort, inden bouillon og vin kommes i. Giv det et kort opkog og tilsæt krydderurter. Smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 2748 gange,
og udskrevet 89 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu