Nøddebrød glutenfrit
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt af : Mekanikkeren Indsendt : Red : |
|
|
Dejen røres på maskine. Nødderne knuses groft, og ristes let på panden. Afkøles. Lun mælken og kom den i røreskålen med fiberHUSK. Rør 5min til det gelerer. alle ingredienser med smuldret gær kommes i skålen og røres i 15 min.
Nødderne først med de sidste 2 min. Dæk skålen med plastfilm og sættes lunt til hævning i 30 min. Smør så hænderne i olie, slå dejen ned. drys mel på bordet. Vend dejen ud og del i 2 lige stor klumper. Rulles til pølser og deles igen i 4 dele hver. Læg dem på bagepapir og klem dem så de er lidt højere. Smør dem med olie og lad dem efterhæve lunt i en time under et fugtigt klæde. Pensles med æg og bages ved 250 grader C. i 15-20 min. Tips: I 100g: 1140 KJ. 6.3g protein. 6.8 gram fedt. 4.4gram fibre. 2.5 gram laktose hvis mælk bruges. Nødderne kan erstattes med Valnødder eller slsikkekærner eller andet. |
|
Opskriften er vist 4364 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne