Sharonmousse
Hovedingrediens : Frugt - Sharonfrugt Indsendt : Red : |
|
|
Skær frugten midt igennem og, befri den for eventuelle kerner.
Tag frugtkødet ud af skallerne med en ske og mos det med en gaffel.
Rør sukker og citronsaft i pureen. Pisk fløden og æggehviderne stive. Vend først flødeskummet i, derefter de piskede æggehvider. Fordel moussen i portionsglas og drys reven citronskal over. |
|
Opskriften er vist 7172 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne