Marineret svinekød med abrikoser
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt : Red : |
|
|
Skær svinekødet i mundrette stykker og kom det i et halvdybt fad sammen med abrikoser og rosiner.
Hæld rødvin og vineddike på og tilsæt timian og laurbærblad.
Lad det trække hermed mindst 1 time.
Lad olien blive varm i en gryde og svits kødet heri. Tilsæt frugten og hæld rødvin og bouillon i. Krydr med salt og peber. Lad det snurre under låg i 40 min. Snit blegselleri og peberfrugt fint og kom det i retten de sidste minutter af kogetiden. Løse ris kan serveres til. |
|
Opskriften er vist 2601 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne