Smørstegt hel rødtunge med sauteret spinat og champignon
Hovedingrediens : FladFisk - Rødtunge Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De små ben langs finnerne kan klippes/skæres af, og fisken ridses 2/3 ned langs rygbenet. Vendes i mel og steges ved svag varme i afbruset smør 5-6 minutter på hver side.
Sauteret spinat: Skær de groveste ribber af spinatbladene og skyl dem grundigt i flere hold koldt vand. Kom spinatbladene i en gryde med det vand, der hænger ved. Damp dem ved kraftig varme og under omrøring ca. 2 min. eller til de er "faldet sammen". Hæld spinaten i en sigte og pres den fri for væde. Smelt smørret og sauter den knugede spinat heri. Champignonerne renses og halveres/kvartes alt efter størrelse. Ristet på pande i smør Servers med små kogte kartofler og brunet smør. |
|
Opskriften er vist 59514 gange,
og udskrevet 642 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne