Sherryfromage med chokolade
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
|
|
Udblød husblasen i koldt vand.
Pisk æggeblommer godt med sukker og pisk sherry i sammen med hakkede mandler og chokolade. Smelt husblasen - lad den svale lidt, inden den hældes i fromagen i en tynd stråle, mens der piskes. Pisk æggehvider og fløde til skum og kom det i. Kom en lagkagebund i en springform (uden bund) 22 cm i diameter, og kom fromageblandingen herpå. Lad den stivne. Tag ringen af springformen og læg abrikoser og druer dekorativt på fromagen. Pynt: Kom de 3 blade husblas i koldt vand. Smelt dem i lidt af abrikoslagen. Lad det svale, til det begynder at gelere. Fordel geleen over frugten. |
|
Opskriften er vist 4800 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne