Kalveskank med grønsager

Kalveskank med grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveskank

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4-6 skiver kalveskank (2 cm tykke)
 hvedemel
 salt
 peber
3 spsk.smør
2 spsk.olie
2 fedhvidløg
1 tsk.tørret estragon
2 laurbærblade
4-5 skivede gulerødder
4-5 snittede blegselleristilke
6 dl.kalvebouillon (evt. fra terning)
250 g.skalotteløg
 lidtsmør
 friske estragonblade
 
 Tilbehør:
 løse ris og/eller brød
 
Opskrift:
Snit kalveskiverne i kanten, så danner de ikke skål under stegningen. Vend dem i salt og peberblandet hvedemel. Brun skiverne på begge sider i smør og olie i en gryde. Brun de hele hvidløgsfed med. Kom estragon og laurbærblade i sammen med snittede gulerødder og blegselleri. Rør om og hæld bouillonen ved. Lad retten snurre under låg i 1 1/2-2 timer, eller til alt er mørt. Pil imens skalotteløgene og brun dem i smør i en lille gryde. Kom dem i retten de sidste 5 minutter af kogetiden. Anret i et halvdybt fad og læg frisk estragon ved. Løse ris eller blot brød kan serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 4168 gange,
og udskrevet 89 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu