Kalveskank med grønsager
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveskank Indsendt : |
|
|
Snit kalveskiverne i kanten, så danner de ikke skål under stegningen.
Vend dem i salt og peberblandet hvedemel.
Brun skiverne på begge sider i smør og olie i en gryde.
Brun de hele hvidløgsfed med.
Kom estragon og laurbærblade i sammen med snittede gulerødder og blegselleri.
Rør om og hæld bouillonen ved.
Lad retten snurre under låg i 1 1/2-2 timer, eller til alt er mørt.
Pil imens skalotteløgene og brun dem i smør i en lille gryde.
Kom dem i retten de sidste 5 minutter af kogetiden.
Anret i et halvdybt fad og læg frisk estragon ved.
Løse ris eller blot brød kan serveres til.
|
|
Opskriften er vist 4160 gange,
og udskrevet 89 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne