Bagt æbledessert
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Skræl æblerne og skær dem i meget tynde både.
Læg dem i et smurt, ovnfast fad.
Drys sukker, kanel og rosiner over.
Findel smørret i melet med fingrene og bland sukkeret i - dejen skal ikke samles, men være "smuldredej". Bland nøddekernerne i. Drys dejen over æblerne. Sæt fadet i ovnen ved 200-225ºC i ca. 20 min. Serveres lun med flødeskum til. |
|
Opskriften er vist 3437 gange,
og udskrevet 70 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne