Marengs med is og frugter
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggehviderne helt stive og pisk derefter flormelissen i lidt ad gangen.
Aftegn en cirkel på 24 cm på bagepapir lagt på bagepladen. Sprøjt små toppe i kanten og fordel resten af marengsmassen indenfor. Bag marengsbunden ved 130 grader C 40-45 min., eller til den er helt tør. Ved serveringen fyldes den med skivet eller kuglet is, flødeskum og frugter. Den revne appelsinskal fordeles på isen. |
|
Opskriften er vist 6272 gange,
og udskrevet 107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne