Krabbefarseret laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Et løg hakkes fint og sauteres i en gryde i olie med hakket peberfrugt, hakket persille og estragon. Rasp og krabbekød tilsættes og vendes godt sammen.
Farsen fordeles imellem de 2 laksefileter og lægges i et smurt ildfast fad. Kom fiskebouillon ved. Bag fisken ved 200 grader C i ca. 20 min. Hæld væden fra fisken. Hakket persille og rejer drysses oven på ørredfileterne inden den serveres. Serveres med pillede kartofler og hollandaise sauce. |
|
Opskriften er vist 8503 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne