Sommergryde med svinekød
Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i små tern og brun dem let i fedtstoffet i en gryde.
Del løgene i kvarte og svits også dem let i fedtstoffet. Tilsæt vand eller bouillon og krydr med timian, salt og peber. Lad retten koge under låg i en halv times tid. Kom fløden i og tilsæt blomkålsbuketter og bælgede ærter. Kog retten igennem og smag den til. Drys med hakket persille ved serveringen. |
|
Opskriften er vist 14279 gange,
og udskrevet 232 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne