Vindruetærte
Hovedingrediens : Bær - Vindruer Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dej:
Findel fedtstoffet i melet og bland sukkeret i. Tilsæt fløden og saml dejen. Lad den hvile en halv time. Rul den ud til en rund plade og beklæd en smurt tærteform (24 cm. i diametrer) hermed. Fyld: Hak valnøddekernerne groft. Pisk æggeblommer og sukker sammen og rør valnødder og appelsinsaft i. Hæld det på tærtebunden og bag tærten ved 200 grader C. i 15-20 min. Del imens druerne i halve og fjern kernerne. Læg dem på tærtebunden. Hæld honning på lige inden serveringen. Kan spises med cremefraiche eller flødeskum, men er også dejlig helt uden. |
|
Opskriften er vist 15610 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2021-09-20 20:29:08 Vent med druer og honning til kort inden tærten skal serveres da den ellers bliver meget blød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne