Ostepanerede svinekoteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Rids svinekoteletterne i kanten, så danner de ikke "skål" under stegningen.
Vend dem i sammenpisket æg og derefter i en blanding af rasp og reven ost.
Krydr dem med salt og peber.
Brun koteletterne på begge sider i fedtstof på panden. Dæmp varmen og steg dem færdige. Rist imens de rensede svampe i smør i en gryde. Kom bouillon og fløde i og lad det koge sammen kort. Bland strimlet peber i og smag til. Anret de stegte koteletter på et fad og hæld lidt af svampeblandingen ved. Server resten til i en skål. |
|
Opskriften er vist 3993 gange,
og udskrevet 83 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-01-30 17:03:02 Det er en meget billig og nem ret, personligt syntes jeg den er rigtig god! Så prøv den lige ad :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne