Lones russiske ingeniørbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : Masser Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i det lunkne vand
Ingredienserne kommes i rækkefølge op i et stort fad eller en gryde og røres sammen Håndeltes godt og hæver til dobbelt størrelse lægges i 2 bageforme og efterhæver i ca. 45 min. Bages ved 200 gr. i en forvarmet ovn i 45 min. Tips: Et superbrød som kan bruges til alt (sild, pålæg, ost, sødt) Vi bruger det bla. til julefrokosten, hvor det bliver revet væk. |
|
Opskriften er vist 4156 gange,
og udskrevet 94 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne