Dybstegte Chili

Dybstegte Chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Chili

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Paul

Indsendt :     

Ingredienser:
300 g.hele syltede chilier
60 g.revet cheddar
100 g.flødeost
40 g.hvedemel
2 æg let sammenpiskede
100 g.majsmel
75 g.rasp
 
Opskrift:
Tør chilierne med køkkenrulle, skær en ridse ned langs siderne på chilierne, og tag frøene ud.
Rør flødeost og revet Cheddar sammen til en masse og fyld den i chilierne.

Majsmel og hvedemel rystes sammen i en pose.
vend chilierne først i melet, dernæst æggemassen og til sidst i rasp. Sørg for at de er helt tildækkede.

stil dem i køleskab i en time, hvorefter de endnu en gang vendes i æg og rasp. Sættes i køleskab igen i en times tid. Hvorefter de dybsteges i olie, nogle få ad gangen, til de er gyldne. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir.





karakterer:
Opskriften er vist 4830 gange,
og udskrevet 62 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-01 10:51:29
Har lige syltet nogen chilier og glæder mig til at prøve opskriften :-D