Dybstegte Chili
Hovedingrediens : Grøntsager - Chili Fryseegnet : Nej Indsendt af : Paul Indsendt : |
|
|
Tør chilierne med køkkenrulle, skær en ridse ned langs siderne på chilierne, og tag frøene ud.
Rør flødeost og revet Cheddar sammen til en masse og fyld den i chilierne. Majsmel og hvedemel rystes sammen i en pose. vend chilierne først i melet, dernæst æggemassen og til sidst i rasp. Sørg for at de er helt tildækkede. stil dem i køleskab i en time, hvorefter de endnu en gang vendes i æg og rasp. Sættes i køleskab igen i en times tid. Hvorefter de dybsteges i olie, nogle få ad gangen, til de er gyldne. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir. |
|
Opskriften er vist 4829 gange,
og udskrevet 62 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer DaD - 2011-10-01 10:51:29 Har lige syltet nogen chilier og glæder mig til at prøve opskriften :-D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne