Engelsk Appelsinkage med Chokoladeovertræk
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt af : Pascal Indsendt : Red : |
|
|
Bland sukker og margarine sammen til det bliver lidt smidigt og varmt og ældet sammen. Rør æggene i (Brug håndmixer for bedste resultat). Ingen klumper helst. Rør appelsinskralderne i. Rør derefter bagepulver og mel i lidt for sig, imens du hælder mælk i. Du har nu dejen. Bag ved 180 grader varmluft eller 200 normal, i 30-40 minutter. Mærk efter med pind/gaffel. Når dejen kommer ud prikkes der en masse huller overalt i dejen. Hæld appelsin-tingen over dejen så det siver ned i hullerne og lad den køle lidt af.
Smelt chokoladen meget lidt (ikke vandbad) og overtræk kagen med evt. en pensel GLASUR/APPELSINSMAG: Lad sukker og appelsiner koge sammen til en sirup-agtig blanding. Tips: Pind/gaffel-ting? Hvad er det? Stik en gaffel eller en pind i dejen. Er der rå dej når du tager den op er den IKKE færdig. Er der ikke, er den færdig. |
|
Opskriften er vist 8958 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-05-10 13:22:49 Dejligt med en opskrift som jeg husker fra da jeg var au pair i England. Kagerne er i ovnen nu håber jeg på et godt resultat :) anonym - 2011-02-25 17:15:19 Tak da :) Endelig lidt feedback hehe. Den var så god at jeg huskede HELE Opskriften i hovedet indtil jeg kom hjem :) Birgitte - 2011-02-17 13:01:27 Rigtig lækker og saftig kage, hvor chokoladen sætter prikken over i'et! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne