Flys fiskefad
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Fryseegnet : nej det tror jeg ikke Indsendt af : Ziggy Indsendt : Red : |
|
|
Bacon svitses på panden. Dryppes af på et stykke køkkenrulle.
Porre, æbler, løg og hvidlæg hakkes og svitses på panden med 1 skefuld olie 1-2 min. Persille blandes i sammen med bacontern. De fleste grønsager lægges i et ildfast fad, fisken lægges derpå og lidt grønsager hældes over. Sættes i en forvarmet ovn 200 i ca ½ time. Tips: Serveres med kogte ris og groft brød. Ønskes ekstra væde kan retten spædes med 1-2 dl. tør hvidvin. |
|
Opskriften er vist 6946 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne