Blødende Chokoladekage 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Gadegaard Indsendt : Red : |
|
|
Smelt chokolade i vandbad eller mikroovn.
Smelt smør ved svag varme Pisk æggeblomme, æg, og sukker kraftigt til sukkerret er helt opløst. Bland den smeltede smør med chokoladen. Vend forsigtigt chokolade/smørblanding i de æggemassen, til slut vendes forsigtigt melet i. Dejen fordeles i silikone-muffinsforme, og stilles i fryseren i mindst 4 timer, de skal være bundfrosne. Bages i ovnen i 7-15 minutter ved 200 g. (indtil siden af kagen ser bagt ud, der må gerne være et blødt område i midten af kagen) Tages ud og hviler 2-3 minutter. Vendes derefter forsigtigt ud på en desserttallerken, og serveres med vanilje og eller chokolade is. Kagen er rigtig, når man stikker skeen i den og den varme flydende chokolade løber ud. Tips: En utrolig nem og lækker dessert, der altid giver en lille overraskelse til gæsterne. |
|
Opskriften er vist 9790 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Matilde - 2013-12-30 01:00:46 For pokker, den her er jo stærkt vanedannende :-) har lavet den for 6. Gang nu, til nytårsaften ved jo den går rent ind |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne