Hvidkålssuppe - Let at lave
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Lene H, Indsendt : Red : |
|
|
Få bouillonvandet op og koge, skær gulerødderne i tyndestrimler, og skær hvidkålen ud i tynde strimler.
Når vandet koger, tilsættes gulerødderne og hvidkålen, samt salt og peber. Lad det simre/koge i 45 min. Man kan evt. tilsætte kødboller, efter 30 min. Suppen bliver bedre dag for dag. |
|
Opskriften er vist 22091 gange,
og udskrevet 379 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-02-24 15:16:02 Istedet for hønseboullion, så kog et kalkunbryst først. Så bliver der verdens sundeste ret. Også hvis man er på slankekur :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne