Lækre luftige muffins
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Bagemutti Indsendt : |
|
|
Mælk og smør varmes så smør smeltes, må dog ikke koge!
Æg og sukker piskes i fast hånd, derefter blandes de resterende ingredienser i. Alt røres sammen, og tilsidst tilsættes den varme blanding af mælk og smør. Hældes i muffinsforme, og bages i forvarmet ovn 200gr. i 15-20 minutter. Tips: Der kan tilsættes 50 gr. mørk choklade for at gøre dem mere spændende. 2 spsk kakao pulver kan tilsættes i en lille del af dejen, og ligges som en lille knap i toppen af den hvide muffinsdej når de er i formene, derved vil der komme chokolade i midten af den lækre muffin. |
|
Opskriften er vist 37730 gange,
og udskrevet 423 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Mariann - 2016-05-11 12:30:59 Jeg lavede en hjemmelavet creme,smagte den til med appelsin eller citron og kom en klat ned i mine muffins,og ovenpå glasur smagt til med det samme..de er et stort hit Rikke - 2015-10-12 13:00:05 Så lækre , jeg rørte halvdelen af dejen op med smeltet chokolade og lidt kakao pulver, og lavede 50/50 i mine muffins. Tilsadte også lidt ekstra vanille . De blev fantastiske og dejlig luftige 😊 majaeskildsen - 2015-05-03 02:01:40 Gode! Lette, luftige og nemme at lave. Kunne godt bruge lidt mere smag, så kom lidt fyld i. Marina - 2014-04-11 15:54:58 De er nemme at lave og smager rigtig godt. Og så har jeg også lagt chokoladedejen i midten af nogle muffins. Mums! :-) Pernille - 2011-05-25 12:56:47 Hvor mange muffins burde denne opskrift give? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne