Kartoffelsuppe med hvidvin og porre
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Marianne Indsendt : Red : |
|
|
Man kan enten bruge kogte kartofler eller firske. Disse skæres i tern og koges møre i hvidvin, vand og bouillon.
Bacon steges på en pande til den er sprød og atges over på en tallerken. Porre og hvidløg hakkes og svitses i baconfedtet. porre og hvidløg kommes i gryden med kartofler. P anden koges af med lidt vand som også kommes i gryden. Dette koges sammen et kvarters tid. Derefter tilsættes cremfine, salt og peber. Man bruger en stavblender nede i gryden, og derefter er suppen klar til at blive serveret. Drys bacon på toppen :) |
|
Opskriften er vist 15323 gange,
og udskrevet 311 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne