Grydesteg med urter
Indsendt : Red : |
|
|
Brun kød stykket godt på alle sider i fedtstof i en stegegryde.
Krydr med salt og peber.
Læg de delte grønsager ved sammen med timian og laurbærblade. Hæld bouillonen ved og lad kødet snurre under låg, til det er godt mørt, ca. 1 1/2 time. Serveres med urterne, evt. friskkogte grønsager og den evt. jævnede grydesauce. Kartoffelmos er også godt tilbehør. |
|
Opskriften er vist 4033 gange,
og udskrevet 71 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne