Laksesoufflé med pernodsauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Blend fiskekødet med tomatpuré, til det er akkurat jævnt.
Rør fløde og æg i, og smag til med krydderier. Pensl små portionsforme godt med smeltet smør, og fordel farsen heri.
Stil formene i vandbad, og bag dem i en forvarmet ovn på 170° i ca. 40 minutter, til de er hævede og gennembagte.
Lad formene stå i ovnen, lige til de skal serveres. Imens souffléerne bages, koges ingredienserne til saucen ind til en passende konsistens.
Saucen smages til. Ved serveringen vendes souffléerne ud på varme tallerkner, og saucen hældes over.
Drys godt med gulerødder og purløg, og servéres med brød.
|
|
Opskriften er vist 16776 gange,
og udskrevet 359 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne