Marcipanpærer
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt : Red : |
|
|
Skræl pærerne og tag kernehuset ud med en udstikker.
Bring vandet i kog med flækket vanilje og sukker.
Lad lagen koge lidt ind.
Kom pærerne i og lad dem simre ganske kort.
Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe godt af.
Rul marcipanen ud mellem to stykker folie eller bagepapir.
Pensl pærerne med æggehvide og pak hver pære ind i marcipan.
Sæt dem side om side i et ovnfast fad og bag dem ved 200ºC i et kvarter.
|
|
Opskriften er vist 3667 gange,
og udskrevet 53 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne