Bedste pølsehorn
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Lunde Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gæren opløses i det lunken vand og det røres rundt, derefter tilsættes resten af ingredienserne og 2/3 af melet eller det der er passende til dejen og dejen må gerne "klistre" lidt til hænderne. Dejen æltes og den stilles til at hæve i 20-30 minutter.
Dejen rulles ud på bordet med lidt mel og der skæres trekanter, pølserne skæres/klippes over i 3 lige store stykker på trekanterne kommer man evt. lidt ketchup på det gør pølsehornene lidt mere lækre, og pølserne lægges på og trekanterne rulles om pølsen, og ovenpå skæres nogen striber så de ser mere prof. ud. De smøres med æg eller mælk og lægges på bagepapiret og lave i midten af ovnen i 15-20 minutter alt efter hvor brune man vil have dem på 200 grader C. alm. ovn. Tips: Jeg har tit lavet dem og taget nogen med på madpakken og de smager godt, og man bliver mæt af et par stykker afhængig af størrelsen. Men de kan også laves til evt. en børnefødselsdag eller noget andet, kun fantasien sætter grænser. OBS! Smager bedst lune, og fryser man dem ned, så skal man regne med at de ikke er så lækre når man tager dem op igen, og så synes jeg man skal varme dem i mikroovnen inden de spises. |
|
Opskriften er vist 64283 gange,
og udskrevet 2104 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (107 stemmer) |
|
Kommentarer Christine - 2015-02-21 14:56:27 Super god opskrift! Min hverdag er meget stresset, så denne opskrift er helt perfekt til travle familier - NEM, HURTIG & HELT VILDT GODE ! Jeg puttede lidt havregryn i dejen, og det blev helt vildt godt! Aalborg 9000 - 2012-11-15 08:58:08 Er i fuld gang og glæder mig til at sætte tænderne i dem. Jeg har dog udad de 500 g taget 100 g grovmel da vi foretrækker groft brød her :D - 2012-08-30 16:27:01 Hej tak for den gode opskrift jeg har lige prøvesmakt dem og de er vildt gode mmmmmuuuuummmmmmms :D Miig;) - 2012-02-01 13:56:37 Mig og min lille søster laver dem nu!;) Håber det bedste mmmmmmmh;) anonym - 2011-12-20 13:15:52 Kanon nem opskrift og fantastik. :-D anonym - 2011-08-06 15:09:55 Heej glæder mig meget til at smage dem. skal til at lave dem nu. men der er mange der har skrevet de smager godt. så det håber jeg ogs de gør;). Tina og Emma - 2011-07-17 14:31:55 De er bare rigtig gode, især hvis man tar 250 gr hvedemel og 250 gr grahamsmel, så de nam nam ;o)) G-cool :)) - 2011-06-27 13:37:39 Skal man smelte margarinen?:o anonym - 2011-03-26 14:41:02 Synes den var svær at rulle, men håber de smager godt når de kommer ud af ovnen ****** - 2011-03-23 17:35:10 Hej håber at pølsenhornene er mega gode!! for de hæver nu og skal snart i ovnen, skal bare Glæder mig for meget til at få pølsehorn med på madpak, med både skinke og pølser JUHUUUUUU man!!!! Hyg jer. ;) Daniel - 2011-03-23 16:41:59 Lyder rigtigt lækkert skal til og lave dem nu så håber det bliver godt! anonym - 2011-03-13 19:44:51 de er meget gode men istedet for pølser kan man proppe skinke og ost i det smager rigtig godt hvis man altså kan li ost ... - 2011-02-20 15:52:34 Det er da en meget god og nem opskrift. De er i ovnen nu, så jeg håber godt nok at de smager godt :D Men tusind tak! Jeg syntes at det er ret sejt at jeg er den første der har kommenteret opskriften :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne