Pølsegryde med peberfrugt
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : line Indsendt : Red : |
|
|
Skær pølserne i skriver på ½ cm og brun dem i olien i en stor gryde
Skær peberfrugterne i grove tern og hak løgene fint Bland grøntsagerne med pølserne og steg i ca 5 min til de har taget en smule farve Tilsæt de hakket tomater og vand lad retten småsimre i ca 10 min jævn saucen med maizena så saucen bliver lidt tykkere og smag til med salt og peber spis det sammen med ris eller kartoffelmos |
|
Opskriften er vist 5320 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne