Gulerodskage 13
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : line Indsendt : Red : |
|
|
Olie og sukker piskes sammen
Æggene tilsættes et ad gangen og der piskes godt Hvedemel-vanille sukker-bagepulver-natron-kanel og de revne gulerødder røres i rosiner og hassel nødderne tilsættes hæld dejen i en smurt springform bag kagen i ca 45 min ved 175 grader |
|
Opskriften er vist 6949 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer line - 2011-01-24 21:13:56 der er ca til 10 personer |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne