Italian Capezzoli di Venere - Venus brystvorder
Hovedingrediens : Nødder - Kastanier Indsendt af : A.G.L Indsendt : Red : |
|
|
Smelt den mørke chokolade over et vandbad.
Kør kastanjerne i en foodprocesser til de er blevet en lind pure. Smør og sukker køres sammen, og kastanjepuren, brandyen og vaniljen tilsættes. Rør den smeltede chokolade i og stil cremen i køleskabet indtil den er så kold at man kan arbejde med den i hænderne. Rul cremen til kugler ca 1 cm i diameter Fra den hvide chokolade tages 30 g til temperering og 30 g til pynt. Rasten af chokoladen smeltes over vandbad ved lav temp. ca 40c. Tilsæt de 30 g for temperering og rør rundt indtil massen er flydende men ikke varm. Hver kugle dyppes helt i den hvide chokolade og placeres på bagepapir til de er størknet. De sidste 30 g hvid chokolade smeltes og tilsættes frugtfarve indtil farven er pink. Placer en klat på toppen af hver kugle og lad den størkne før servering. |
|
Opskriften er vist 8137 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Ivan - 2016-11-23 07:09:01 kan det være rigtigt, at der skal bruges en hel flaske brandy? Det virker voldsomt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne