Rødvins granité med rosmarin
Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Kog vin, vand og sukker op. Hæld blandingen i en dyb tallerken, kom rosmarinen i og lad det køle til stuetemperatur. Tag rosmarinen op og stil tallerkenen i fryseren og lad det fryse til en fast blok. Skrab isen med en gaffel, og server krystallerne i et glas.
Da granitéen ikke er super sød, er den perfekt til at rense ganen med mellem to retter. Tips: Granitéen kan nemt varieres, jeg har med succes prøvet rødvin og laurbær, hvidvin og citron/lime, og mange andre. Jeg bruger lidt mere sukker når jeg bruger hvidvin. |
|
Opskriften er vist 6840 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne