Hvidvinsdampet laks og grønt
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Fryseegnet : ved ikke Indsendt af : amatøren Indsendt : Red : |
|
|
snit gulerødderne fint i tern
snit forårsløgne fint i skiver, det samme gælder hvidløgene. de fire lakse skylles og tjekkes for at der ikke er skæl hvis der er skrabed de af med kniv og skylles igen. de lægges i et ovnfast fad. grøntsagerne drysses over og hvidvinen hældes i. fadet dækkes med folie der foldes ned omkring. der prikkes 3-4 gange med en gafel i folien. det hele sættes i en 200 gr forvarmet ovn på varmluft i ca 20 min. tag derefter fadet ud og lad det stå med folie og et viskestykke i 5 min før der åbens op og der kan spises. Tips: Denne ret kan også laves på grill der vil du så lave laksen i induvidielle små foliepakker med doppelt folie og de skal have lidt kortere tid. |
|
Opskriften er vist 12005 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne