Hvidvinsdampet laks og grønt

Hvidvinsdampet laks og grønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ved ikke

Indsendt af : amatøren

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 laksebøffer
4 gulerødder
1 bdt.forårsløg
1-2 fedhvidløg
 persille
 Frisk chili kan hakes fint og tilføjes
2 dl.hvidvin
 
 salt
 peber
 
Opskrift:
snit gulerødderne fint i tern
snit forårsløgne fint i skiver, det samme gælder hvidløgene.

de fire lakse skylles og tjekkes for at der ikke er skæl hvis der er skrabed de af med kniv og skylles igen.
de lægges i et ovnfast fad. grøntsagerne drysses over

og hvidvinen hældes i. fadet dækkes med folie der foldes ned omkring. der prikkes 3-4 gange med en gafel i folien.

det hele sættes i en 200 gr forvarmet ovn på varmluft i ca 20 min. tag derefter fadet ud og lad det stå med folie og et viskestykke i 5 min før der åbens op og der kan spises.



Tips:

Denne ret kan også laves på grill der vil du så lave laksen i induvidielle små foliepakker med doppelt folie og de skal have lidt kortere tid.





karakterer:
Opskriften er vist 12004 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu