Pærer på makron med portvinscreme
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt : Red : |
|
|
Skræl pærerne og del dem i halve.
Kog dem i vand og sukker 4-5 min.
Lad dem svale i lagen.
Fordel makronerne i portionsglas og dryp dem med lidt portvin. Kom pærerne herpå. Pisk æggeblommen sammen med sukker og pisk portvinen i. Pisk fløden til skum og vend den i. Kom lidt portvinscreme på hver portion og drys med hakkede nødder eller mandler. |
|
Opskriften er vist 5552 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne