Hvidløgsspækket kyllingebryst
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Skær 2-3 dybe ridser i hvert kyllingebryst.
Rør smørret med knuste hvidløgsfed og persille. Fordel det i ridserne på kyllingebrysterne. Kom fjerkræstykkerne i et ovnfast fad og krydr med salt og. peber. Steg dem ved 200ºC i ca. 25 min. |
|
Opskriften er vist 3884 gange,
og udskrevet 82 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne