De gode kødboller
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : ikke afprøvet Indsendt af : Metner Indsendt : Red : |
|
|
Pil og hak skalotteløg, løg, hvidløg og ingefær. Svits skalotteløget i lidt olie, uden at det tager farve. Tilsæt 1 fed hvidløg, ris samt 1 tsk. ingefær, og rør det hele godt sammen. Tilsæt vand og hønsebouillon, kom 1 tsk. gurkemeje i, og lad det simre 15 minutter ved middel varme, til væden er fordampet. Smag til med salt og peber.
Rør kødet til en fars med det hakkede løg, 1 fed hvidløg, æg, rasp, persille, salt og peber. Form farsen til ca. 28 små kødboller, og brun dem 4 minutter i olie på en pande. Ryst jævnligt panden, så bollerne forbliver runde. Bland Garam Masala, paprika, spidskommen og 1 tsk. gurkemeje. Kom blandingen på panden sammen med 1 tsk. ingefær. Ryst og rist grundigt i 1-2 minutter. Tilsæt 2 dl oksebouillon og 2 dl madlavningsfløde, og lad det simre i ca. 10 minutter. Smag til med salt og peber. Bræk broccolien i mindre buketter, og damp dem i en smule vand i ca. 5-8 minutter. Lun naanbrød på brødristeren. Serverer kødbollerne med rispilaffen, naanbrød og letkogt broccoli i små buketter. Tips: Naan brødet kan med fordel laves selv, det er super nemt og smager meget bedre. |
|
Opskriften er vist 14448 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne