Halloween kage- dragebræk
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Nej det er den ikke Indsendt af : Monica elsker kage Indsendt : |
|
|
1. Blødgør smørret og rør det godt sammen med sukker til det er hvidt.
2. Rør æggeblommerne i EN ad gangen. Sigt hvedemel og bagepulver i smørblandingen og rør det sammen med mælk. 3. kom dejen i en smurt bradepande og bag kagen ca. 15 minutter ved 200 Grader midt i en forvarmet ovn(varmluft 180 grader). hvis kagen ikke er helt færdig så giv den ca. 20 minutter mere, Hold øje med den! 4. Bland Frugtfarven, flormelis og det kogende vand sammen. Så det bliver til en cremet og lækker glasur. og hæld det på sammen med lakrissnørene Tips: Tilsæt 75 gram marshmallows til kagedejen. så bliver den dejlig klumpet. |
|
Opskriften er vist 14744 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (49 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne