Dukkehus pandekager
Fryseegnet : nej Indsendt af : Annel Indsendt : Red : |
|
|
slå ægget ned i en skål.
kom mel, sukker, salt og mælk ned i skålen og pisk det. kom 2 skefulde margarine i en lille gryde, lad den smelte. hæld den varme margarine ned i pandekagedejen og rør rundt. så skal dejen hæve i ½ time. tænd stegepanden og lad den blive varm. smelt resten af den kolde margarine på panden. når margarinen er lysebrun må du hælde dej på panden, når er blevet lysebrun på undersiden (eller den er brun u kanten) vender du den med en paletkniv og lægger den på en tallerken. Tips: hvis i ikke skal spise dem med det samme kan du lægge en anden tallerken over de så holder den sig varm. |
|
Opskriften er vist 4918 gange,
og udskrevet 82 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne