Laks i mayonnaise

Laks i mayonnaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.udskåret laks
300 g.mayonnaise
3-4 skiverferskrøget laks
3-4 trøfler
 
 Gelé:
3 dl.fiskesuppe
5 Husblas, blade
3 tomater
200 g.frosne ærter
6 farserede æg
 
Opskrift:
Den rengjorte laks dampes mør i et smurt fad eller folie i ovnen ved 160 gr. i ca. 1 time eller koges i fiskelage. Fisken løsnes, mens den endnu er varm fra skind og ben. Fileterne afkøles og lægges derefter på et tyndt lag mayonnaise og dækkes med resten af mayonnaisen, der pyntes med ferskrøget laks i strimler og udskårne trøfler.

Fiskesuppen sies og stivnes til gelé. Den hakkes og lægges rundt om fisken. På gelèen arrangeres skiftevis halve, udhulede tomater fyldt med grønærter og farserede æg.

Farserede æg:
Hårdkogte, pillede æg deles på tværs, hvorefter man skærer en snitflade af hver æggehvide, så den kan stå. Blommerne tages ud og røres med mayonnaise eller rå æggeblomme, salt, paprika og finthakket persille til en blød masse, der fyldes i sprøjtepose og sprøjtes i æggehviderne igen.





karakterer:
Opskriften er vist 14045 gange,
og udskrevet 186 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu