Tomatsuppe med hvidvin og ingefær
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Fryseegnet : ja Indsendt af : Marianne Indsendt : Red : |
|
|
Hak løg, tomater champignoner og gulerødder groft.
Hak hvidløg og chili fint. Riv frisk ingefær på rivejern. Hæld lidt olie i en gryde og svits løg, gulerødder, champignoner, hvidløg, chili og ingefær. Kom både de friske tomater og de flåede i gryden. Kom hvidvin, salt, peber, timian og oregano i gryden og lad det simre i en times tid. Efter det har simret, bruges en stavblender nede i suppen, så suppen pureres. Tips: super sund, lækker og mættende suppe. |
|
Opskriften er vist 10230 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne