Tomatsuppe med hvidvin og ingefær

Tomatsuppe med hvidvin og ingefær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SuppeRet : Suppe - Tomatsuppe

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Marianne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stort løg
2 gulerødder
6 fedhvidløg
4 spsk.revet ingefær
1 frisk chili
3 tomater
4-5 dl.hvidvin
1 ds.flåede hakkede tomater
 evt.champignoner
 salt
 peber
 oregano
 timian
 
Opskrift:
Hak løg, tomater champignoner og gulerødder groft.
Hak hvidløg og chili fint.
Riv frisk ingefær på rivejern.

Hæld lidt olie i en gryde og svits løg, gulerødder, champignoner, hvidløg, chili og ingefær.

Kom både de friske tomater og de flåede i gryden. Kom hvidvin, salt, peber, timian og oregano i gryden og lad det simre i en times tid.

Efter det har simret, bruges en stavblender nede i suppen, så suppen pureres.

Tips:

super sund, lækker og mættende suppe.





karakterer:
Opskriften er vist 10230 gange,
og udskrevet 157 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu