Skildpadde Mousse
Fryseegnet : nej Indsendt af : Nana H Indsendt : Red : |
|
|
Smelt skildpadderne over vandbad, køles derefter af uden at stivne helt, men konsistensen må gerne være cremet/karamel agtig. Pisk æg og sukker, til æggesnaps, ca 5 min.
Vend derefter de smeltede og delvist afkølede skildpadder i æggesnapsen og vend derefter den let piskede flødeskum i blandingen. Fordel moussen i 5 portions forme og sæt gerne på køl i et døgn (for bedst konsistens) Før servering tilsæt flødeskum og hakket daim oven på (giver lige lidt ekstra) |
|
Opskriften er vist 11010 gange,
og udskrevet 269 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-11-13 21:04:16 Er det hele æg? Nana H - 2012-02-21 14:14:42 ja den er bare så lækker. Kan også anbefales at komme i en lagkage. Men pas på man bliver afhængig :) Birgit Tronier - 2011-03-24 10:55:59 En suveræn god og nem dessert. Den smager bare så skøøøøøøøøøøønt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne