Skildpadde Mousse

Skildpadde Mousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Nana H

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.Toms Skildpadder
3 past. æg
60 g.sukker
2.5 dl.piskefløde - letpisket
 Daim chokolade
 
Opskrift:
Smelt skildpadderne over vandbad, køles derefter af uden at stivne helt, men konsistensen må gerne være cremet/karamel agtig. Pisk æg og sukker, til æggesnaps, ca 5 min.
Vend derefter de smeltede og delvist afkølede skildpadder i æggesnapsen og vend derefter den let piskede flødeskum i blandingen. Fordel moussen i 5 portions forme og sæt gerne på køl i et døgn (for bedst konsistens)
Før servering tilsæt flødeskum og hakket daim oven på (giver lige lidt ekstra)





karakterer:
Opskriften er vist 10978 gange,
og udskrevet 269 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-11-13 21:04:16
Er det hele æg?

  -   2012-02-21 14:14:42
ja den er bare så lækker. Kan også anbefales at komme i en lagkage. Men pas på man bliver afhængig :)

  -   2011-03-24 10:55:59
En suveræn god og nem dessert. Den smager bare så skøøøøøøøøøøønt.