Hancock (en kage jeg selv har fundet på)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : nej/ja Indsendt af : Mie Jensen Indsendt : Red : |
|
|
denne opskrift er ikke børnevenlig.
æg og sukker piskes sammen til en luftig hvid "æggesnaps". Mel, bagepulver og kakao blandes sammen. og kommes i skiftevis med jucie (mælk), vand eller kaffe. Margarinen kommes i til sidst. Bages i en 30 x 40 cm form ved 200 grader i ca. 20 minutter. Tips: der findes 2 slags forskellige pynt til denne kage den første er kokosguf: 60g margarine 1½ dl sirup 225 g sukker 2 1/4 dl fløde(kan erstattes med mælk) 225 g kokosmel ingredienserne gives et opkog i en gryde og flydes på kagen i et jævnt lag bag så vidre i yderligere 15 minutter sådan at kagen i oven ialt har fået 35 min. den anden slags pynt er ostecreme: 300g flødeost naturel 120 g margarine lätta eller Becel (kan anbefales) 120 g flormelis 35 g vanlijesukker ca. 1 tsk citronkoncentrat 100 g hakkede nøder ostecremen røres sammen med halvdelen af nødderne. når kagen er kold kan ostecremen smøres på. kagen SKAL opbevares i et køleskab begrund af flødeosten men tages ud et stykke tid (ca.12 før) før den skal spises. |
|
Opskriften er vist 4818 gange,
og udskrevet 71 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer ingrid - 2011-04-16 20:05:25 dennee kage smager fantastisk godt du skulle smage den umm..... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne