Pull Apart brød
Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør blødt smør med presset hvidløg, finthakket persille og evt. Lidt salt, pas på med saltet da osten også er salt.
Cheddar rives og blandes med revet mozzarella. Skær brødet i skiver uden at skære helt igennem den ene vej, og igen den anden vej så du ender med firkantede stykker der stadig sider på skorpen i bunden. Fordel først kryddersmørret i revnerne i brødet så der er smør på alle flader, fordel bagefter osteblandingen. Nu er brødet klart til at komme i ovnen ved 180 grader C: alm. Ovn i 25 minutter. Brødet kan også sættes til side og ”bages” senere. Passer perfekt til en grillaften eller tagselvbord i stedet for eller sammen med hvidløgsflutes, del evt. brødet i mindre stykker ved servering. Tips: Kan genopvarmes ved 180 grader C. alm ovn i ca 15 minutter. |
|
Opskriften er vist 5501 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne