Baconhakkebøffer
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Del og form kødet til bøffer.
Vikl røget baconskiver om.
Drys med salt, peber og rosmarin.
Brun bøfferne på begge sider. Dæmp varmen og steg dem færdig. Tag dem fra varmen og hæld bouillon og fløde på. Lad pandeskyen koge godt ind. Jævn evt. Anret bøfferne på et fad med broccolibuketter imellem. Giv den gode sovs til sammen med kartofler. |
|
Opskriften er vist 3930 gange,
og udskrevet 78 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne