Stegt medister i tomatsovs
Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse Indsendt af : tossedekamel Indsendt : |
|
|
Brun pølsen i olien på pande ved god varme i ca. 1 min på hver side. Dæmp derefter varmen og steg færdig ved svag varme i 7-8 minutter på hver side.
Tag pølsen af panden og skær den i 1 cm tykke skiver. Sovs: Steg løget i olien, uden at det tager farve, ca. 2 min. Tilsæt hvidløg, tomater, krydderier og sukker. Lad det småkoge i 10 min. Vend pølsen i og varm igennem. Vend derefter afdryppet pasta i eller server oven på pasta. |
|
Opskriften er vist 13348 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne