Laks med pasta, skorzonerødder, svampe og estragon
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Rist de hakkede grønsager på panden, hæld fløden på og tilsæt hakket estragon. Noget af fløden kan evt. erstattes af mælk. Lad saucen koge tyk, og smag til med salt, peber og citronsaft.
Pastaen koges efter pakkens anvisning, og laksefileterne (uden skind) skæres i tern. Vend kogt pasta og laks i grønsags-/flødeblandingen, og varm det hele godt igennem, til laksen er færdig. Til denne ret serveres groft brød. |
|
Opskriften er vist 13703 gange,
og udskrevet 420 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne