Spiselig adventskrans
Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret og bland fløden i.
Lad det blive fingervarmt, før gæren udrøres heri.
Pisk æggene i.
Tilsæt sukkeret, kom melet i lidt af gangen og ælt dejen godt.
Sæt den til hævning i 40 minutter.
Del dejen i tre portioner og rul hver til en lang tynd plade, 5-6 cm bred. Rær fyldet sammen og smør det på hver af de tre plader. Fold dejen sammen om fyldet og flet de lange stænger sammen. Fold fletningen til en krans på bagepapir lagt på bagepladen. Pensl med æg og drys med tesukker og mandler. Lad den efterhæve 15 minutter. Bag kransen midt i ovnen ved 200 grader C i 25-30 minutter. Pynt med glasur og bånd. Sæt lys i inden servering. Tips: Bag adventskransen til den 4. søndag i advent, så alle lysene kan tændes på en gang. |
|
Opskriften er vist 2788 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne