Chokoladekage med kokosglasur 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Fryseegnet : Ikke prøvet... Indsendt af : Mia Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 180 grader.
Æg og sukker piskes sammen, med el-pisker, til det er så hvidt som muligt. Smelt smøret og pisk alle ingredienser godt sammen i en skål, der må ikke være klumper. Bland evt. groft hakket mørk chokolade i. Bag i 25-30 min. Regn aldrig med den tid der står i opskriften, da der er forskel på både ovnen og den kage form man bruger. Glassur: Smelt smør og chokolade i et vandbad. Bland derefter resten af ingredienserne i. |
|
Opskriften er vist 12519 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer inga - 2011-04-17 14:12:10 Du mangler at tilføje 250 g flormelis til glasuren....Kagen er super lækker anonym - 2011-04-17 14:10:09 den er god, du mangler at skrive flormelis i glasuren :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne